Menu
Gildia Pióra na Patronite

nierealność

życie to jawa
wolę śnić
blaskiem księżyca
otulony
ciszą gwiazd kołysany
gdy nie ma jutra
ani wczoraj
gdzieś w między-bycie
zawieszony

życie to jawa

ja wolę

śnić ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • dana1596

    7 July 2014, 00:09

    ładne to.........:)