Menu
Gildia Pióra na Patronite

Testament

Życie spisane czarnym testamentem
Pali ogień odgłosy za zakrętem
Zbieram kule w ciało wciśnięte
Rozdrapywanie ran cichym narzędziem
Tak zebranych rozdzierających serce
Czarne me myśli ciemne wołanie
Głęboką ciszą schowane
Wykopalisk z pod grobu
Własnej treści spotykam na drodze pułapek
Pościeli szkieł stopami zebrane
Czekam na skrzydła z pod ziemi
Mym trudem wykopane

1838 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
  • innocentryczna

    28 January 2013, 15:34

    wzrusza, łaskocze serce i zmysły.