Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie

Życie przemija szybko,
Szybciej niż 60 sekund
w minucie.
Wszystko się zaczyna
i kończy.
Choć miało trwać wiecznie.

Życie płynie lekko,
wciąż czekając na koniec
w początku.
Chcąc zatrzymać chwilę
tracimy oddech.
Choć ona miała trwać wiecznie.

Życie zostawia ślad,
malując szare kartki
w kalendarzu.
Marzymy o szczęściu
mając wszystko.
Choć szczęście ma trwać wiecznie.

Życie przemija szybko,
Szybciej niż 60 sekund
w minucie.
Wszystko się zaczyna
i kończy.
Choć miało trwać wiecznie.

1673 wyświetlenia
33 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!