Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeździec na białym koniu a świata pejzaż dziwaczny

Życie na wstecznym
z wklęśniętą psychiką
i inwersją twarzy

Do kawy w środku nocy
zakrwawiona muzyka
z miną boksera - poważna

Nie wiem czy macie świadomość - ale
Jezus sznuruje bury wojskowe
i trzeba będzie odpowiedzieć
za zardzewiałe gwoździe
i schowany za plecami młotek

Na pocieszenie
marcepan i kawa
a na taborecie
pod postacią pokurczonego niedopałka drżenie
sprawa jeszcze nie przeterminowana
więc trzeba się wziąć za siebie

od zaraz

127 834 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!