Menu
Gildia Pióra na Patronite

Książka Życia

Życie moje niczym strony książki.
Raz zaskakuje, czasem i szokuje.
Zawsze czegoś nowego się dowiaduje.
Romansu smak, dramatu strach,
komedii śmiech oraz liryki zmierzch.
Ileż mogę jeszcze znieść.
Kochać ale nie być kochanym,
pamiętać ale być zapomnianym.
Gdyż w książce mego życia happy endu nie zastaniesz.
Pozwolisz mi odejść czy może zatrzymasz mnie kochanie.

Cause there is someone that I'am deep in love...
And I still have hope that one day my feeling reach her heart

903 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!