Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie piękne jest.

Życie jest piękne i dobrze o tym wiem
Że czasem rozczulam się
Ale nie podam się! to moja zasada
Której trzymam się.
Chcę kochać, walczyć marzyć
Iść do przodu ..
Buduję małymi kroczkami ten piękny rozdział.
Nikt nie zatrzyma mnie
Nie wiem czemu ale Kocham Cię
Życie !? Tak Kocham Cię.
Ty uszczęśliwiasz mnie .;)

1238 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!