Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzeka

Życie jak płynąca rzeka.
Czasem brzegi naszych serc porywa,
Czasem zwalnia bieg.
Strach przerywa.
Rzeka koniec swój znajduje,
Tak jak życie...
W otchładni morza zanurkuje....

27 951 wyświetleń
120 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!