Menu
Gildia Pióra na Patronite

so many much

życie jak dziw-ka
nie zawsze się opłaca
jeśli nie możesz
otrzymać normalnego standardu życia
zmień pracodawcę
albo pracowników
inaczej jesteś niekompetentny

48 226 wyświetleń
535 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!