Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chaos życia [cz.1]

Życie chaosem jest przypadków,
serca na siebie skazane,
trudno się ustrzec upadków,
a drogi przyszłości nieznane,
lecz musisz iść, szukać i drążyć,
mierzyć się z wyzwaniami,
na pociąg przeznaczenia zdążyć,
podążać szczęścia śladami.
A pociąg przeznaczenia mknie,
przez miasta i bezdroża,
jest jak widmo we mgle,
czasem umyka w przestworza.

20 893 wyświetlenia
192 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!