Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwracam się ku niebu
Szukając Cię wśród chmur
I złotych promieni słońca
Co oślepia bezwzględnie
Zwracam się ku niebu
Szukając Cię wśród blasku stygnącego dnia
Nocy mroku
I wirujących gwiazd
Które pojawiają się i znikają
Jak błędne ogniki
Prowadząc mnie ku drodze zagubienia…

25 578 wyświetleń
237 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!