Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwolnij
nie przyspieszaj kroku
jeszcze dużo możesz zrobić

za szybko nie idź
do przodu

komuś uśmiech podaruj
lub pomocną dłoń

ktoś może czeka za rogiem
za dobrym sercem Twoim

nie biegnij

zatrzymaj się w tej alejce
gdzie czas spędzałeś
pisząc wiersze

może ktoś czeka na Twoje
słowo
przyjazny gest
komplement..

Zwolnij

nie spiesz się
obejrzyj za siebie

może przypadkiem
z małą pomocą
ktoś dzięki Tobie

odzyska wiarę w siebie...

11 299 wyświetleń
67 tekstów
27 obserwujących
  • Janya

    26 January 2014, 15:18

    Wszystkim dziękuje za czytanie mnie
    i serdecznie pozdrawiam życząc
    wspaniałego popołudnia;)

  • Naja

    26 January 2014, 15:01

    Bardzo ładny wiersz. Z troską o Człowieka...:-)

  • Janya

    25 January 2014, 20:52

    Wszystkim dziękuje za odwiedziny
    miłe słowa , zeszyty i fiszki;))
    pozdrawiam wieczorem;)

  • Pechowa_

    25 January 2014, 17:05

    Bardzo ładny wiersz... życiowy ujmujący... zabieram :)

  • vikkka

    25 January 2014, 12:14

    Śliczny wiersz

  • krysta

    25 January 2014, 12:12

    Śliczny wiersz Elu..
    Pozdrawiam cieplutko ;))

  • czarna mamba

    25 January 2014, 12:11

    nooo ładne i daje plusa a co tam :)))

  • awatar

    25 January 2014, 10:07

    ładne