Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresja

Zwisasz tłustymi włosami
z których ścieka rozpacz
drżącym cieniem

127 803 wyświetlenia
1426 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!