Menu
Gildia Pióra na Patronite

odcienie

Zwęglone serce przy każdym ruchu pruszy czarnym deszczem
Za pyłem wciąż nadzieja na krzyk, że jeszcze jestem
Pocałunek tak dawniej niechciany - teraz pożądany
Razem z chwastami nasz teatr pochowany

18 036 wyświetleń
164 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!