Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciążenie

z symetrii wyłamał się błąd
odzwierciedlony w doskonałość
bliźniaczych sekund

nie ściera się
tylko to co wyparło z nas kolory

w hologramie minionego
przemokliśmy
delirycznym dreszczem chwili

30 298 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    24 January 2018, 09:05

    Bardzo Wam dziękuję za zatrzymanie się u mnie.
    Kłaniam się nisko :)

  • Cris

    23 January 2018, 02:14

    Doskonale...pozdrawiam Michał:)

  • 22 January 2018, 15:51

    rewelacyjny tekst