Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"We mgle\" 28.05.2012

Zrywając wspomnienia myśli
O tam właśnie przy wjeździe
Przy szponach tego dębu wielkiego
Zagubiony w ciszy cienia
Nadal szukając czegoś co było
No tak w tym chaosie dmuchawców
No przecież mowie ze tam na tym skraju
Gdzie tę torturę ciszy
Przerywa jedynie szmer wspomnień
Przez te głosy szemrania
Ponoć to moje wspomnienia
Tam gdzie ten strumyk
Łapczywie omywa
Kłamstwa rzucane mu w nurt
To tam gdzie te liście
Szelestem swym opowiadają
Ta sama melodie jeszcze raz od początku
Melodie swa grają
Te same uczucia nas pokierują
To bicie serc tak podobne
I zimny pot na plecach tez spływa
I już nie wiem czy to się znów dzieje
Czy już po prostu jestem
Umarłym

13 137 wyświetleń
70 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!