Menu
Gildia Pióra na Patronite

pożegnanie

zroszona łzą
karta pożółkła
litery strużką płynące

niczym krwioobieg
serca tętnem

wczoraj czytałaś
bezgłośne westchnienia
między wierszami
życie zaklęte

słońce i deszcz
pór roku cztery

tych kilka lat
niczym wersy
elegii

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!