Menu
Gildia Pióra na Patronite

K

Zrobiłem sobie kawę.
Bez ciasta.
Bez mleka.
Bez niczego.
Kawa ciemna jak noc.

3482 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
  • agniecha1383

    22 August 2014, 21:44

    Gorycz tak w kawie jak i w wierszu i noc pełna jakiegoś żalu... pozdrawiam