Menu
Gildia Pióra na Patronite

*****

zostawiłeś mnie samą
z moim smutkiem
nie czułam ciepła twej dłoni
na włosach

gęsta mgła niepewności
otoczyła mnie
chłodnym ramieniem

błądziłam
szukając ciebie

znalazłam

nie wiedziałam
czekałam

dziś wiem
już nie wrócisz

karmię się twoich słów
powszednim chlebem
kłamstwem
i wierszami
(A.K. 30.01.2011)

2131 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    12 April 2011, 17:19

    Piękny wiersz smutkiem pisany...