Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Zostawiłeś mnie nagą,
na polu w samym środku lata,
i dziwiłeś się potem,
że już nie chciałam z tobą po łąkach skakać.
Choć mama mówiła ciągle;
- Weź za Niego w końcu wyjdź,
to ja sama wiedziałem lepiej,
jak chcę dalej z maluszkiem żyć . . .

4571 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących