Menu
Gildia Pióra na Patronite

List z wyrzutem

Zostawiłaś mnie na krańcu marzeń
Tak jakby nie było wszystkich innych zdarzeń
Każdej chwili smutku i zwątpienia
Każdego pięknego wspomnienia
Szargały Tobą diabły
Lecz emocje już opadły
Jednak stało się
Niestety
Siedząc na obczyźnie
Wspominam Cię z bólem
I z raną głęboką
Poszarpanym krótkim Życiem

4260 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!