Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora dziękuje za uwagę !

Zostaw dla mnie skrawek
miejsca w swoim sercu

wsłuchaj się w ciszę
spadających kropel deszczu

daj się porwać rytmowi
tętniącego serca

poczuj wibrację delikatnego
powiewu wiatru

podaj mi swe dłonie
ciepłotą mej miłości
rozgrzeje je

ucieknijmy tam gdzie
czeka nas nieznane

na kraniec tęczy
ukradnijmy kolory życia

we Dwoje ...ღ

Kochanemu ...N .ღ

27.04.2015
Malusia_035

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    30 April 2015, 19:30

    ...romantyczna duszyczko jak zawsze ładnie :*...

  • Serva me

    30 April 2015, 16:13

    ileż tu delikatności :)
    pozdrawiam serdecznie :)

  • nicola-57

    29 April 2015, 11:34

    "ukradnijmy kolory życia...we Dwoje", znakomita puenta bdb wiersz
    serdeczności

  • Malusia_035

    28 April 2015, 12:32

    Dziękuje Krysiu Przytulam :)****

  • krysta

    28 April 2015, 12:25

    delikatny, piękny wiersz...
    miłego dnia Malusia ;)