Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znikanie

Zostań ze mną choć jeszcze na chwilę.
Kłam mnie skradzionymi słowami.
Wierszami co znasz je na pamięć
Szepcz do ucha o wielkiej miłości.
Zimne palce spleć z moimi.
Będę udawać że aż mnie parzą.
I ustami bez uczucia
Scałuj ze mnie tęsknotę.
Kłam mnie proszę
Słowem, gestem...
Niech już nie czuję, że znikam.

3192 wyświetlenia
33 teksty
2 obserwujących
  • obito

    21 July 2011, 01:04

    Zakłamanie w miłości - przyjemnie ciepły ten wiersz.
    Pozdrawiam :)

  • giulietka

    20 July 2011, 22:05

    Ładny...