Menu
Gildia Pióra na Patronite

kropelka życia ...

zostań ...
cichym westchnieniem
odchodzisz
mgiełką snu

zostań ...
jak duszy krzyk
zamarły

migotliwy płomień świecy
rozprasza mrok
zostań ...

podmuch wiatru
zapadła ciemność

i cisza ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • LiaMort

    8 January 2014, 23:03

    takie lubię. ;) te którą mówią. ;)

  • czarna mamba

    8 January 2014, 15:47

    lubie cie czytac :)pozdrowka sle :)