Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaburzenia

Zostało nam
kilka zdartych płyt
Ważne, że jeszcze działają
Mamy kilka pastylek
z drogą
prosto do upragnionego piekła
i ochotę na rozmowę
ale tylko w dni przestępne.

Trzecie piętro
to trochę za mało
a jeden centymetr
to ciągle za dużo
Jednak wciąż
krople krwi
skaczą radośnie

Podobno to od dobroci
więc ruszaj dalej
bo to dopiero przystanek
i płyń, płyń, płyń
topielcu.

1815 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • katjaa

    10 September 2012, 16:47

    ma coś w sobie.. pozdrawiam