Menu
Gildia Pióra na Patronite

wszystkich

Żono
Mamo i Tato
Babcie i Dziadkowie
Koledzy,Koleżanki i inni Znajomi

Dziś o Was rozpamiętywać będę
nigdy się nie wyzbędę
Wszystkim co nas łączy
Być może jutro już nas połączy

99 873 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • krysta

    1 November 2014, 12:01

    takie są koleje losu...