Menu
Gildia Pióra na Patronite

hamulec

z okna oglądam
uciekający świat
pędzi

a ja ?

jakby zatrzymał się czas
bez twych ust
nieistotny
w kolorze sepii

melancholia ?

z głośnika leci
rzewna melodia
słodkie dźwięki
w jesieni kolorach

w rekach trzymam
rączkę
hamulca bezpieczeństwa

159 241 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Elizabetta

    21 November 2011, 17:16

    Beautiful:) się rozmarzyłam, pozdrawiam:)