Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura o Tobie

zobacz
za mgłą słońca blask
tam jest ...

już zgasły twe oczy

a mgła
a mgła coraz gęstsza
za nią świat

zabierz go
tam ...

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!