Menu
Gildia Pióra na Patronite

pamiętanie

zobaczyłem nic
gdy odeszłaś
pozostawiając świat
pełen nadziei
utopionej w nicości
a bicie serca
stało się zegarem
odmierzającym czas
ku wieczności

nie skarżę się
tylko spoglądam w niebo
niemym pytaniem
dlaczego ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    27 August 2014, 09:46

    tamte słowa bez skargi na ustach
    zaklęte zbyt nagle w milczenie
    gdy nie ma już nic
    a niebo zamyka nam wszystkie okna
    pozostaje tylko samotność
    i to nieustanne zdziwienie...

    Często wracam do Ciebie Adamie i będę wracać,
    może dlatego, że odnajduję tu coś z siebie

    pozdrawiam serdecznie:)