Menu
Gildia Pióra na Patronite

katorga duszy

zobacz świt
blado czerwoną poświatę
poczuj powiew
kojący serce po śnie

czy wierzysz ?
czy trzyma cię w objęciach ?
ból i strach
bez lekarstwa

kolejną noc
skaziłeś bólem duszy
nieuleczalnym lękiem
gasnących świec
tlących nadzieję na jutro

czy umiesz spojrzeć w lustro ?
a może już cię nie ma ?
widzisz odbicie
nicości ?

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • fyrfle

    28 October 2015, 11:41

    Wiersz życia tak wielu niestety. Pozdrawiam gorąco autora.