Menu
Gildia Pióra na Patronite

znów zatrzymujesz się
w pół drogi do zakochania
i mówisz że chyba nigdy
że nie znasz drogi
ulewa za oknem

powiedz mi zatem
kiedy jest to nigdy
a wyjdę wówczas
tobie na spotkanie
będę szła w deszczu
poznasz mnie po parasolce

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    12 December 2015, 23:39

    :* pozdrawiam Cię Malusia :)))

  • Malusia_035

    9 December 2015, 09:09

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam Alicjo :)))