Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów widzę dawne widoki,
z tej naszej najlepszej epoki,
widzę przyszłość w Twych oczach,
która nie stoi na zboczach.

Oddycham Twoim zapachem,
szczęście chwytam z rozmachem,
spokój trzymam w objęciach,
nie tylko na starych zdjęciach.

Smakuje znów Twoich ust,
które dają miłości upust,
noce zmieniły się w dnie,
proszę, nie mów, że śnię!

24 371 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • magdzia0108

    6 April 2013, 20:30

    Cudowny wiersz... Można się rozpłynąć.. :)

  • misiek45

    6 April 2013, 15:53

    Bardzo ładny wiersz:))