Menu
Gildia Pióra na Patronite

kofeina

Znowu przeszłam obok własnych marzeń.
Jak co wieczór.
Usiadłam, kolistym ruchem tworząc czarne fale kawy
w pękatym kubku.
To nic, myślę.
Uknuję nowe.
Nie lubię przecież pić samotnie.

1737 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!