Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

znowu płaczę
znowu szlocham
przecież ja ją ciągle kocham

boli serce
boli dusza
jednak jej nic nie rusza

czybym umarł
czybym żył
dla niej i takem marny pył

po co płakać
po co szlochać
po co miłością tak się maltretować

słowa same się pisały
nie wiem co powiedzieć chciały
czy serce aż tak zabolało iżby się odkochać chciało

3511 wyświetleń
63 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!