Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów szaleństwo mnie ogarnia
modlę się do duchów
których nigdy nie spotkałam
to nic więcej niż sen na jawie
szklana katedra pozbawiona kolorów
to Bóg odpoczywa
może to brak wiary
a może smutek przejmuje kontrolę
rozpadam sie z całości
czas przeze mnie przemija
powoli się rozpuszczam
czekając na słowa z końca twojego języka.

https://www.youtube.com/watch?v=PomErClAIFk

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • krysta

    26 November 2015, 17:25

    choć smutkiem pisany, dobry wiersz.
    pozdrawiam Haniu :)