Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów staczam się z dna
Topię w pustej łyżeczce
Oświetlam mrokiem twarz
I uciekam w miejscu stąd
Unosząc się w płytką głębię
Wielorybów-wodnych ptaków mijam sto
Ławicy dotykam jak chmur
I duszę się w powietrzu

3917 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!