Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okno

Znów patrze w okno Twe
Powiedz czy widzisz mnie
Ponownie zobaczyć Twe oczy chciałam
Tak dawno ich nie widziałam
Co wieczór zadaję sobie pytanie:
"Czy jutro będzie nam dane spotkanie?"
Z każdym dniem coraz bardziej mi Ciebie brakuje
I większe cierpienie w mej duszy panuje

38 487 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
  • krysta

    9 October 2014, 19:18

    tęskny , ładny wiersz.
    pozdrawiam miło ;)