Menu
Gildia Pióra na Patronite

Placebo

Znów nieudolny piruet
zadeptane czubki butów
ale uśmiech
bo razem
tak nam nie wychodzi
muzyka już zgasła
wszyscy dawno wyszli
i ponoć żeby
przenieść się w przyszłość
wystarczy poczekać

6553 wyświetlenia
51 tekstów
4 obserwujących
  • rzekoma ona

    26 March 2014, 13:25

    ogromnie cenię sobie szczerość, dziękuję zatem

  • Alkomatek

    26 March 2014, 12:28

    Bardzo ciekawa myśl zamknięta w bardziej nieciekawym wierszu, choć ostatnie trzy wersy najbardziej interesujące