Menu
Gildia Pióra na Patronite

''Pył''

Znów nam nie wyszło,
grać tak pięknie z żywych nut.
Dłonie Twoje ściskam-krzycząc bezradnie,
lecz Ty wiesz...

Znów nam nie wyszło,
stanąć twarzą w twarz
ot,tak
szeptem dialog prowadzimy.
Dziś patrzymy tylko
jak ogień skacze po uczuciach,
żywi się nimi łakomie.
Popiół-pył
to My.

Znów nam nie wyszło,
choć nie odnajdujemy się w tym,co nas dzieli,
udajemy wciąż jak małe dzieci,
lecz Ty wiesz,
jesteś pewien jak ja,
że znów możemy oszukać końca naszego czas.

Znów nam nie wyszło,
nakreśliła nam rysa osobną przyszłość
i każdy pójdzie teraz do swoich gwiazd,
na przekór tak...
lecz Ty wiesz.

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!