Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknięte

znów jesteś
tylko czas niespokojnie
starym zegarem miota
biedna kukułka

wiesz, można tęsknotę
rozwinąć dotykiem
bez słowa czuć wszystko

ale nie dziś
dziś już za późno

nie wchodź!
tam nikogo nie ma

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    9 June 2011, 22:48

    Dziękuję Aga i pozdrawiam :)

  • Akte

    9 June 2011, 22:29

    kłaniam się nisko :)
    i pozdrawiam również

    PS najlepiej takie klimaty mi wychodzą ;)

  • marka

    9 June 2011, 22:14

    Soczysty stary pokój pachnie w Twoim utworze.
    Ten rozgardiasz z kukułką...
    Palce lizać, Potrafisz przedstawić uczucia w pisanym obrazie...
    Pozdrawiam.