Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znów jestem, nie trwam, nie płaczę...
wstaje rano zapalam papierosa i mówię sobie:
"To jest mój szczęśliwy dzień."
...i jest, ale trochę na siłę...
Szczęśliwa na przekór, tylko słońca brak.
Boję się popełnić błąd...kolejny błąd...a przecież to ludzkie.

5912 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • sasza90

    28 June 2010, 09:30

    Podoba mi się :)