Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z
nocy
zrodzona
rozkwitam
blaskiem
księżyca

czarna
orchidea ...

28.06.2015
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Malusia_035

    2 July 2015, 12:15

    RozaR Noc pobudza wyobraźnie ,wyostrza zmysły pachnie pożądaniem i nieznanym :))

    Widziałam już Twój wiersz jest Piękny i subtelny ,bardzo mi miło jak Cie zainspirowałam i dziękuję za ciepłe słowa :)) Pozdrawiam Serdecznie :))

  • Malusia_035

    2 July 2015, 12:10

    Mirku dziękuję za ciepłe słowa :) Pozdrawiam Serdecznie :))

  • RozaR

    30 June 2015, 20:42

    Muszę kiedyś coś napisać o dekadenckim , eterycznym wieczorze - przypomnieć i wzbogacić wyobraźnią .
    Zainspirowałaś - fajnie .

  • RozaR

    30 June 2015, 20:36

    Malusiu umiesz grać słowem - te rozkwitanie nocą uhm - zmysłowość w słowach i w wyobraźni -
    Malujesz pokój nocą pachnący mocno bzem - obraz .
    Kusisz

  • fyrfle

    30 June 2015, 17:12

    Brzmi apetycznie i jednak kolorowo.

  • Malusia_035

    30 June 2015, 16:49

    silvershadow ja uwielbiam noc i blask księżyca wtedy świat jest ciekawszy wyobraźnia szaleje i to co za dnia wyda się mało piękne nocą rozkwita :))

    Dziękuję za miłe słowa Pozdrawiam Cieplutko :))

  • Malusia_035

    30 June 2015, 16:48

    RozaR hmmm troszkę jak ta czarna orchidea rozkwitam nocą :))

    Pozdrawiam Serdecznie i dziękuję za odwiedzinki :))

  • Malusia_035

    30 June 2015, 16:47

    Nicolu ,Krysiu ,Karolino , Beato ,Mechaa ,finezja ,Mario ,Anno bardzo dziękuję za zatrzymanie się u mnie i za ciepłe słowa doceniam i pozdrawiam Serduszkiem :)))

  • zielonomodra

    30 June 2015, 16:34

    Bardzo ładna miniatura...

  • silvershadow

    30 June 2015, 10:41

    Piękna miniatura. W szczególności podoba mi się zestawienie blasku księżyca z czarną orchideą. (Niedawno zapisałem coś podobnego, gdzie występują księżyc i czerń). Pozdrawiam.