Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zniszczyłam marzenia,
Pogrzebałam je miliony metrów nad niebem,
Wysłałam niezaadresowaną paczką -
Do Nikąd.

531 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
  • Uriel

    16 May 2014, 22:32

    marzenia są nadzieją na lepsze jutro...

  • MaRchEWkOwA

    4 May 2014, 16:09

    Intrygujące.
    Ale zawsze pamiętaj, że poddając się dajesz przewagę innym