Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anihilacja

zniszczenie mojego serca
było dla Ciebie tak łatwe
jak podarcie niepotrzebnej kartki
rozdarłeś je na małe kawałki
i rzuciłeś na stertę innych
niepotrzebnych
zużytych uczuć i myśli
próbuję złożyć to co rozerwałeś
ale fragmenty już do siebie nie pasują
i ciągle zastanawiam się że
to może moja wina
bo za szybko Ci je oddałam

278 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!