Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak

Zniknie kiedyś grawitacja
Moja wtedy będzie racja
Wszystkie tezy i twierdzenia
Będą bez uzasadnienia

Faktem będzie czarna dziura
I zasada z góry która
Wyklucza to co nie wyklucza
Żeby drzwi otworzyc nie potrzeba klucza

Przednie brednie dyrdymaly
Będą trwać i jak wóz Drzymały
Nie ustaną w swym natarciu
By granice uległy zatarciu

Każdy nonsens wszelkie blagi
Wymagać będą powagi
A co ważne piękne czyste
Będzie niczym. ZAISTE!!

6419 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!