Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla....

zniknęłaś niczym sen
po przebudzeniu się
dlatego chcę jeszcze spać
by śnić o kobiecie bardzo tajemniczej
która pojawia się na jakiś czas
by potem znów zniknąć we snach

றiℓℓ...

18 438 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • Iکқяa

    24 December 2014, 11:48

    czasem sny się spełniają:)

    od mill
  • krysta

    21 December 2014, 13:05

    czemu dziwny kom... - sam piszesz...

    ''...by śnić o kobiecie bardzo tajemniczej
    która pojawia się na jakiś czas...''

    wiersz ciekawy, więc wpisałam się, ale skoro inaczej odebrałam...
    tak to już jest, sam autor wie co ma na myśli...

    od mill
  • mill

    21 December 2014, 12:35

    o ludzie...... dziwny też ten Twój kom...

  • krysta

    21 December 2014, 11:19

    ...tajemnicza, że aż lepiej śnić jak żyć..?
    pozdrawiam w niedzielę :)