Menu
Gildia Pióra na Patronite

Versus Morte

Zniknął, odszedł, zasnął na wieki
Stos określeń na jedno zdanie
Zamknął oczy, zsunął powieki
Żadna treść z tych ust już nie powstanie
Jeden umarł w chwale, inny umarł dumny

A wszyscy pochowani do jednej
I tej samej trumny

1655 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!