Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na ostrzu niepewności

Z niepewności
I z nieznanego
Rozterka zrodzona
Bez bliskości słowa
Bez przytulania
Bez czułości gotowa
Rozprawić się z duszą
A następnie z sumieniem
Nie ochroni mnie
Przed nią nawet
Mocna zbroja Kendo
Bo taka niepewność
Przetnie jak Katana
Wszystko nawet serce
Bez litości i wahania

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    30 December 2012, 18:23

    Tak tak Beatko. Serdecznie Cię Pozdrawiam Beatko

  • Gaia

    30 December 2012, 18:16

    Niepewność ma i tę zaletę, że na dobre obrócić się może.
    I czasem obraca :)

  • M44G

    30 December 2012, 12:48

    Miło mi Droga Aniu

  • Pechowa_

    30 December 2012, 12:47

    Świetny wiersz...
    pozdrawiam...

  • M44G

    30 December 2012, 12:46

    Dziękuję Droga Natalio. I ja Ciebie też pozdrawiam Serdecznie.

  • 30 December 2012, 12:43

    Ciekawy wiersz (:

    Pozdrawiam miluśko(: