Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Bunt"

Znalazłam w sobie tą moc.
Znalazłam w sobie tą siłę.
Skończyłam wołanie o pomoc.
Wyrzuciłam wspomnienia nie miłe.
Od dzisiaj żyję jak chce
Nikt mnie nie pokona.
Wszystko mi się odechce
I nie będę już zraniona.

12 447 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
  • piórem2

    29 September 2017, 22:01

    Rosa . Uwaźaj.

  • RozaR

    29 September 2017, 21:54

    Za piórem

  • nicola-57

    29 September 2017, 19:40

    auuuuu

    żartowałam. Masz ładną buźkę. Poważnie.
    A również poważnie, przed chwilą całowałam cudzego, a jakby swojego york teriera.

    pozdr.

  • piórem2

    29 September 2017, 16:37

    Kobieta sama się rani myśląc za wiele. Za większość.