Menu
Gildia Pióra na Patronite

ANIOŁ STRÓŻ

Znalazłam przeznaczenie
Mały znak, że jest
że czuwa.
Teraz wiem, że wszystkie modlitwy trafiają do Niego
Mogę wybrać odpowiednią drogę, której nie pomylę.
Piórko
to znak, że On czuwa.

10 606 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
  • szaszlyk

    26 March 2015, 18:27

    Dziękuję:)

  • Malusia_035

    9 March 2015, 09:45

    Bardzo ładny

    Pozdrawiam Cieplutko :))

  • Emilia Szumiło

    28 January 2015, 23:19

    ładnie ujęte. to dobrze, że są ludzie, którzy go dostrzegają