Menu
Gildia Pióra na Patronite

Humornie o życiu Kowalskich

Znajomy pracuje w fabryce
na taśmie montażowej
jest prawie robotem
choć ma ludzką głowę

Zakochał się w kobiecie
co ma dłonie w smarze
jest tu mechanikiem
i fach zna doskonale

W domu mechaniczne ręce
biorą go w obroty
aż strzela kark podły
gdy daje mu pieszczoty

On w zamian mechanicznie
pieści nosem jej uda
szczyt jest murowany
tryska podła nuda...

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Cris

    29 September 2016, 22:54

    dobry

  • fyrfle

    29 September 2016, 21:43

    Z tych wierszy, co to treścią zatrzymują, a nie słowem kamuflują.